10 ПЪТИ ‘ДА’ ЗА МАСКАТА ОТ КОПРИНА

15 November 2020
10 ПЪТИ ‘ДА’ ЗА МАСКАТА ОТ КОПРИНА

 10 ПЪТИ ‘ДА’ ЗА МАСКАТА ОТ КОПРИНА

 

  1. Копринената маска за лице е по-лека и мека от всяка друга материя.
  2. Хипоалергенните свойства на коприната отблъскват бактериите, което помага за предотвратяване на пробиви.
  3. Двуслойните маски от коприна не пропускат преминаването дори на най-малките  капкови частици по време на кихане и кашляне.
  4. Маските от копринена материя са антимикробни.

Маската от коприна:

  1. Не позволява развитието на бактерии и образуването на т.нар. обрив ‘маскне.
  2. Позволява на кожата да диша, което предотвратява запушване на порите.
  3. Насърчава здравословния тен – копринените влакна помагат на кожата ни да остане хидратирана и да запази влажността си.
  4. Задържа топлината на лицето през зимата, което я прави красив заместител на топлия шал.
  5. Копринената маска е мека и нежна към кожата ни, чрез допир тя приема топлината й И създава усещане, сякаш някой гали лицето ни!
  6. Не на последно място,копринените маски KARANOVA изглеждат изключително атрактивно като дизайн и визия, а дори смело можем да добавим:

                                                                         

 

 #ДОСТАСЕКСИ!

 

 

CDC (Център за Контрол и Превенция на заболяванията в Американските Щати) потвърждава, че употребата на маски от плат, с повече от един слой, предпазват от разпространение на вируса, като блокират преминаване както на големи, така и на най-дребните капки с размер 10 микрона по време .

Нашите маски са изработени от 2 и 3 слоя висококачествена естествена коприна!

Бъдете отговорни – пазете себе си и хората около вас!

 

Заедно можем да се справим!

 


Нека обаче Ви разкажем малко повече за червените панди – за да се влюбите сами в тези животинки и да разберете защо ги обикнахме толкова и защо избрахме осиновяването им за една от първите каузи на бранда ни в подкрепа на животните!

read more

#BEDORGASM или новата SS21 колекция DEEP SLEEP by KARANOVA След цялата тази дълга зима и меланхолично настроение, настъпи момента за нови и свежи неща в продуктовия каталог на KARANOV

read more

Какво представляват копринените пашкули и как можем да ги използваме в помощ на кожата си? Всяка дама жадува красота и опитва какви ли не методи, за да запази кожата си млада. Доверяваме се на всякакви продукти от най-висок клас, които използваме в ежедневието си и вярваме, че те ще бъдат най-успешното оръжие в мисия „вечна младост“.   Днес обаче, има нов вид метод от Япония, който обещава гладка, нежна и млада кожа – копринени пашкули, наричан още „тайната на гейшите“. Защо обаче този тренд навлиза все повече сред бюти-гурутата и как да сме сигурни, че сме открили ключа към младостта?  

read more

Освен, че създаваме висококачествени аксесоари, вярваме, че е важно да даваме и повече информация за материите, с които гордо творим! Приятно четене!

read more

Защо да изберем копринена маска за лице?

read more

19 интересни факта за нашия любим плат - коприна!

read more

“Invest in your hair – it is the crown you never take off!” Unknown

read more

“Silk does for the body what diamonds do for the hand!” Oscar de la Renta  

read more