Блог

Маска от Естествена Коприна 11.11.2021 08:00:07

Маска от Естествена Коприна

Носенето на маска вече не е тема табу – свидетели сме на това как предпазната маска се превърна в “must have” аксесоар, дори да ни се наложи да „скокнем набързо“ до най-близкия магазин. Носенето на този аксесоари се превърна в норма напоследък, поради нарастващата пандемия от коронавирус.

Защо обаче да имаме остарели разбирания и да не направим най-доброто за нас самите, като изберем правилната маска за нас?

Можем да избегнем проблемната кожа, зачервяванията, непоносимост към дадена материя или просто т.нар. „маскне“, благодарение на огромното разнообразие от маски на пазара, което има в момента!

 

Едни избират медицински изчистени маски, други пък залагат на стайлинга и нестандартното с материи и щампи. Маските, направени от коприна обаче стават все по-популярни и търсени сред всички разновидности.

 

Коприната помага за предотвратяване на онези кожни проблеми в областта на лицето, най-вече брадичката и бузите, които предизвикват запушване на порите.

Тази материя е „хладна“ и дишаща, позволява на долната част на лицето също да диша свободно, без да създава нежелани ефекти. Друго основно предимство на копринените маски за лице е, че можете да я перете многократно, за да я използвате колкото се може повече.

 

И тук идва момента на въпроса, който няма как да не си зададем – предпазват ли ни обаче достатъчно копринените маски за лице?

Имат ли те същия ефект, както памучните, например?

 

Според редица изследвания, маските за лице, направени от коприна, са най-подходящи за носене, в случай, че имате проблемна кожа или се притеснявате за появата на нови такива и покриват всички изисквания, що се отнася до сигурност и предпазване.

Копринените маски за лице са по-нежни към кожата ни в сравнение с полиестерни или други видове маски за лице и са по-дишащи от многослойния памук, например.

След това, неминуемо идва и фактора с външния вид и допир – несъмнено, едва ли има нещо по-меко и приятно на допир от 100% коприна ..

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Маска от Естествена Коприна

Маска от Естествена Коприна

Носенето на маска вече не е тема табу – свидетели сме на това как предпазната маска се превърна в “must have” аксесоар, дори да ни се наложи да „скокнем на Носенето на маска вече не е тема табу – свидетели сме на това как предпазната маска се превърна в “must have” аксесоар, дори да ни се наложи да „скокнем на 2021-11-11T08:00:12-02:00 Маска от Естествена Коприна

<p>Носенето на маска вече не е тема табу &ndash; свидетели сме на това как предпазната маска се превърна в &ldquo;must have&rdquo; аксесоар, дори да ни се наложи да &bdquo;скокнем набързо&ldquo; до най-близкия магазин. Носенето на този аксесоари се превърна в норма напоследък, поради нарастващата пандемия от коронавирус.</p> <p>Защо обаче да имаме остарели разбирания и да не направим най-доброто за нас самите, като изберем правилната маска за нас?</p> <p>Можем да избегнем проблемната кожа, зачервяванията, непоносимост към дадена материя или просто т.нар.<span>&nbsp;</span><strong>&bdquo;маскне&ldquo;,</strong><span>&nbsp;</span>благодарение на огромното разнообразие от маски на пазара, което има в момента!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Едни избират медицински изчистени маски, други пък залагат на стайлинга и нестандартното с материи и щампи. Маските, направени от коприна обаче стават все по-популярни и търсени сред всички разновидности.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Коприната помага за предотвратяване на онези кожни проблеми в областта на лицето, най-вече брадичката и бузите, които предизвикват запушване на порите.</p> <p>Тази материя е &bdquo;хладна&ldquo; и дишаща, позволява на долната част на лицето също да диша свободно, без да създава нежелани ефекти. Друго основно предимство на копринените маски за лице е, че можете да я перете многократно, за да я използвате колкото се може повече.</p> <p>&nbsp;</p> <p>И тук идва момента на въпроса, който няма как да не си зададем &ndash;<span>&nbsp;</span><strong>предпазват ли ни обаче достатъчно копринените маски за лице?</strong></p> <p><em>Имат ли те същия ефект, както памучните, например?</em></p> <p>&nbsp;</p> <p>Според редица изследвания, маските за лице, направени от коприна, са най-подходящи за носене, в случай, че имате проблемна кожа или се притеснявате за появата на нови такива и покриват всички изисквания, що се отнася до сигурност и предпазване.</p> <p>Копринените маски за лице са по-нежни към кожата ни в сравнение с полиестерни или други видове маски за лице и са по-дишащи от многослойния памук, например.</p> <p class="text-alignjustify">След това, неминуемо идва и фактора с външния вид и допир &ndash; несъмнено, едва ли има нещо по-меко и приятно на допир от 100% коприна ..</p>

, , ,
Сравнение на продукти